Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5
Sander Kroeze negende in Spaans kampioenschap op Jerez

Sander Kroeze heeft het Spaanse Supersport kampioenschap afgesloten met een negende plaats op het circuit van Jerez. In de eerste race kwam de coureur van Andotrans Team Torrentó als tiende over de finish. 

Lees verder
Top tien finish voor Kroeze in Navarra

Sander Kroeze maakte afgelopen weekend kennis met het circuit van Navarra. Gedurende het weekend wist Sander met Andotrans Team Torrentó steeds verder naar voren te komen in dit sterke veld. De 17-jarige coureur kwam in de Spaanse Supersport race als tiende over de finish.  

 

Lees verder
Gemengde gevoelens en een podium voor Kroeze in Hockenheim

Sander Kroeze had een goede snelheid in de trainingen tijdens de IDM seizoensfinale in Hockenheim. De 17-jarige coureur kon dit echter niet omzetten naar een resultaat in de eerste race, omdat hij vanwege een technisch probleem moest uitvallen. Sander wist het IDM seizoen toch nog mooi af te sluiten door op een natte baan derde te worden in de tweede race. 

Lees verder
Dominante zege voor Sander Kroeze in thuisrace

Sander Kroeze heeft zondagmiddag de tweede IDM Supersport 600 wedstrijd in Assen weten te winnen door van start tot finish aan de leiding te rijden. De 17-jarige coureur mocht vanaf pole position vertrekken en was in de eerste race op een opdrogende baan al keurig tweede geworden. 

Lees verder
Sander Kroeze via Albacete door naar de thuisrace in Assen

Sander Kroeze heeft een goed en leerzaam weekend achter de rug in het Spaanse Supersport kampioenschap op Albacete. In de race finishte de coureur van Andotrans Team Torrentó als twaalfde. Nu gaat Sander zich opmaken voor zijn thuisrace. Komend weekend rijdt de 17-jarige coureur in de IDM Supersport klasse op het TT Circuit Assen. 

Lees verder
Zesde plaatsen voor Sander Kroeze na inhaalraces in Most

Sander Kroeze is na twee sterke inhaalraces als zesde gefinisht in de beide IDM Supersport 600 wedstrijden in Most. De MGM Yamaha coureur stond voor een uitdaging na de trainingen, nadat hij zich als veertiende had gekwalificeerd voor de wedstrijden.

Lees verder
Sander Kroeze vecht in de kopgroep naar zevende plaatsen in Schleiz

Sander Kroeze reed een strak tempo tijdens de IDM Supersport 600 wedstrijden in Schleiz en vocht in beide races in de kopgroep mee. Echter waren de onderling verschillen enorm klein op dit circuit, waardoor Sander in beide races als zevende over de finish kwam. 

Lees verder
Zware omstandigheden voor Kroeze tijdens Spaanse Supersport race in Valencia

Sander Kroeze kende een zwaar weekend in het Spaanse Supersport kampioenschap op het Ricardo Tormo Circuit in Valencia. Het lukte de 17-jarige niet om het juiste gevoel te vinden op de Yamaha R6 van Andotrans Team Torrentó. In de race finishte Sander op een vijftiende plaats.  

 

Lees verder
Sander Kroeze behaalt niet het gewenste resultaat tijdens IDM in Zolder

Sander Kroeze was sterk in de trainingen tijdens de IDM Supersport ronde op het circuit van Zolder. De 17-jarige coureur mocht vanaf de eerste startrij vertrekken, maar kwam in de eerste race helaas niet verder dan een zesde plaats. De tweede race werd afgelast, vanwege een groot oliespoor op de baan. 

Lees verder
Kroeze sluit IDM weekend in Oschersleben af met een podium

Sander Kroeze heeft twee goede resultaten behaald tijdens de tweede ronde van het IDM Supersport kampioenschap. De MGM Racing coureur finishte als vierde in de eerste race en mocht na afloop van de tweede race met een derde plaats naar het podium. Sander staat nu derde in het kampioenschap. 

Lees verder
Pittig weekend voor Sander Kroeze in Catalunya

De tweede ronde voor het Spaanse Supersport kampioenschap is voor Sander Kroeze niet naar wens verlopen. De trainingen werden verreden in wisselende weersomstandigheden en het lukte Sander na een crash niet om het juiste gevoel terug te vinden. In de wedstrijd had de 17-jarige coureur ook geen geluk, want na een goede warm up en start moest hij na een aantal ronden uitvallen met een technisch probleem. 

Lees verder
Sander Kroeze wint zijn eerste IDM Supersport race op de Lausitzring

Sander Kroeze heeft op de Lausitzring zijn eerste IDM Supersport wedstrijd gewonnen. Na een tweede tijd in de kwalificatie wist de 17-jarige coureur uit Mussel de eerste race winnend af te sluiten. In de tweede manche vocht Sander opnieuw voor het podium, maar kwam hij in de zesde ronde ten val. 

Lees verder
Sterke start voor Sander Kroeze in het Spaanse Supersport kampioenschap

Sander Kroeze is goed begonnen aan zijn seizoen in het Spaanse Supersport kampioenschap. In het eerste raceweekend met het Andotrans Team Torrentó scoorde Sander een keurige vierde plaats op het circuit van Jerez, nadat hij zich als zesde wist te kwalificeren.

Lees verder
Dubbel en mooi programma voor Sander Kroeze in 2019

Sander Kroeze heeft mooie plannen voor het seizoen 2019. Zo zal de 17-jarige coureur uit Mussel weer te zien zijn in de Duitse IDM Supersport 600 klasse voor MGM Racing, waar hij hoge ogen wil gooien in het kampioenschap. Daarnaast zal Sander van start gaan in het Spaanse RFME Supersport kampioenschap. In beide competities zal Sander uitkomen op een Yamaha R6. 

Lees verder
Kroeze sluit rookie seizoen af met twee geweldige podiumplaatsen in Hockenheim

Sander Kroeze heeft op een geweldige manier zijn eerste IDM Supersport seizoen afgesloten door als derde en tweede te finishen tijdens de finaleraces in Hockenheim. De MGM Racing rijder kwalificeerde zich ook als tweede voor de wedstrijden. Door deze sterke resultaten steeg Sander van de achtste naar de vijfde plaats in het klassement en eindigt hij tevens als beste nieuwkomer in deze klasse. 

Lees verder
Kroeze sluit thuisweekend af met ijzersterke race en podium in Assen

Sander Kroeze heeft zijn thuisweekend in Assen op een geweldige manier afgesloten, door na een ijzersterke race als derde te finishen in de tweede manche. In de kwalificatie en eerste race had de 16-jarige coureur minder geluk, waardoor hij moest starten vanaf de tiende positie. 

Lees verder
Kroeze kan zijn goede tempo op de Lausitzring niet omzetten naar gewenste resultaten

Sander Kroeze wist zich als vijfde te kwalificeren voor de IDM Supersport wedstrijden op de Lausitzring. De MGM Yamaha rijder liet zien dat hij het tempo had om te vechten voor de podiumplaatsen, alleen wist hij vanwege een verkeerde bandenkeuze in de eerste race en een crash in de tweede manche niet tot de gewenste resultaten te komen. 

Lees verder
Kroeze vecht in de kopgroep naar twee zesde plaatsen in Schleiz

Sander Kroeze heeft zich uitstekend van voren laten zien tijdens de IDM Supersport wedstrijden in Schleiz. De 16-jarige coureur uit Mussel finishte in de races als zesde en het verschil met de winnaar was beide keren minder dan drie seconden. De rijder van MGM Racing steeg naar de zevende positie in het klassement. 

Lees verder
Kroeze op het podium in IDM Supersport op Zolder!

Sander Kroeze heeft op het circuit van Zolder een uitstekende prestatie neergezet, door tijdens zijn tweede IDM Supersport evenement al een podium te pakken. Na een spannende race eindigde Kroeze als derde in de tweede race, nadat hij al keurig vijfde was geworden in de eerste race. Een topweekend! 

Lees verder
Kroeze verrast met top-tien resultaat bij debuut in IDM Supersport

Sander Kroeze heeft een zeer positieve indruk achtergelaten tijdens zijn debuut in de IDM Supersport in Oschersleben. De 16-jarige coureur wist zich als beste Nederlander te kwalificeren op een zevende plaats en werd keurig negende in de eerste race. Helaas moest hij het weekend afsluiten met een crash in de tweede wedstrijd.

Lees verder
Kroeze met Team Yamaha MGM naar IDM Supersport

Sander Kroeze maakt in het seizoen 2018 de overstap naar de IDM Supersport. In het Duitse kampioenschap gaat de 16-jarige coureur rijden met een Yamaha R6 voor Team Yamaha MGM.

Lees verder
Zwaar weekend voor Kroeze levert twee punten op

Het was een pittig weekend voor Sander Kroeze tijdens de laatste ronde van het CIV Moto3 kampioenschap op Vallelunga. In de eerste manche finishte de jonge KTM-rijder net buiten de punten, maar in de laatste race van het seizoen wist hij twee punten te pakken door als veertiende te finishen. 

Lees verder
Kroeze neemt acht punten na twee inhaalraces op Mugello

Sander Kroeze heeft acht punten gescoord voor het CIV Moto3 kampioenschap op Mugello. In de eerste race wist Kroeze na een inhaalrace als dertiende te finishen en in de tweede manche werd hij op een kletsnatte baan elfde. 

Lees verder
Kroeze in wisselende omstandigheden naar P13 & P12 in Misano

De weersomstandigheden waren zeer wisselend bij de tweede ronde van het Italiaanse CIV Moto3 kampioenschap in Misano. In de eerste race was de baan nat en reed Sander Kroeze naar een dertiende plaats. In de tweede manche op een natte baan ging het nog iets beter met een twaalfde plaats in de einduitslag. 

Lees verder
Twee keer punten voor Kroeze in Imola

Sander Kroeze is bij de eerste ronde van het Italiaanse Moto3 kampioenschap twee keer in de punten geëindigd. In de eerste race werd de jonge coureur vijftiende en in de tweede race kwam hij als dertiende over de eindstreep. Dit alles ondanks een pijnlijke pols opgelopen in de training.

Lees verder
Sander niet in selectie Red Bull Rookies 2017

Na een goed weekend op Motorland Aragón waar de laatste twee wedstrijden in de Red Bull MotoGP Rookies Cup werden verreden kreeg Sander ’s avonds te horen dat er voor hem geen plek is in de selectie van volgend jaar.

Lees verder
Sander niet tevreden in Misano

Op zaterdag 10 september werd een wedstrijd verreden in de Red Bull MotoGP Rookies Cup op het circuit van Misano. Hier werd 1 wedstrijd gereden tijdens het MotoGP raceweekend in plaats van de gebruikelijke twee.

Lees verder
Geen punten, wel een goed weekend

 Afgelopen weekend werden wederom twee wedstrijden verreden in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Ditmaal in Tsjechië op het circuit van Brno.

Lees verder
Moeilijk weekend voor Sander in Oostenrijk

Afgelopen weekend werden op de Red Bull Ring in Oostenrijk twee wedstrijden verreden in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Sander eindigde de wedstrijden helaas zonder punten, maar wist in de tweede wedstrijd een mooi gevecht goed af te sluiten.

Lees verder
Sander net buiten punten op Sachsenring

 Tijdens de eerste training boekte Sander snel progressie en wist een 14e tijd neer te zetten. In de tweede training gingen zijn rondetijden nog verder naar beneden, tot een 1:32,5. Sander kon zijn rempunten verbeteren en had het gevoel dat het nog sneller kon.

Lees verder
Productieve training op Sachsenring

Afgelopen zaterdag heeft Ernst Dubbink Eveno Racing getraind tijdens de IG Königsklasse wedstrijden op de Sachsenring in Duitsland. Sander had hier een productieve dag met veel progressie.

Lees verder
Sander pakt 2 punten in Assen

 Tijdens de TT van Assen wist Sander Kroeze 2 punten mee naar huis te nemen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Deze wedstrijden werden verreden in het bijprogramma van de MotoGP.

Lees verder
Sander in de slipstream van Bo

 Het is zomer, de langste dag hebben we vandaag, en dit is een mooie tijd om in Nederland te zijn.
Aanstaand weekend wordt de TT van Assen verreden...

Lees verder
Veel progressie voor Sander in Spanje

Sander Kroeze reed namens Ernst Dubbink Eveno Racing mee in het FIM CEV Repsol International Championship, waar Sander uitkwam in het Moto3 Junior World Championship, hier mogen coureurs tussen 14 en 23 jaar deelnemen. Dit weekend werd verreden op het Circuit de Barcelona Catalunya.

Lees verder
Succesvolle training op Assen tijdens Speed Challenge

Afgelopen weekend heeft Sander meegereden tijdens de MC Assen Speed Challenge, Samen met teamgenoot Ernst Dubbink. Zij kwamen uit voor Ernst Dubbink Eveno Racing. Sander reed mee in de IG Königsklasse, waar Moto3 motoren zo nu en dan te gast mogen meerijden. Het team benutte deze kans als extra training, omdat het team na de NEC wedstrijd op de Lausitzring niet meer heeft gereden.

Lees verder
Geen race na goede trainingen op Lausitzring

Tijdens het raceweekend op de Lausitzring in Duitland kon Sander veel progressie boeken. Door technische gebreken kon Sander helaas niet deelnemen aan de race.

 

Lees verder
Vijfde plaats op TT circuit Assen

Sander Kroeze reed tijdens de ADAC NEC Moto3 wedstrijd op zondagmiddag naar een...

Lees verder
Bewogen weekend tijdens eerste ADAC NEC Moto3 wedstrijden

Dit weekend werd op het circuit van Silverstone de eerste wedstrijd van het jaar verreden in de ADAC Northern Europe Cup.

Lees verder
Eerste Red Bull MotoGP Rookies Cup test

 Vanaf donderdag 31 maart organiseerde de Red Bull MotoGP Rookies Cup de eerste training en...

Lees verder
Goede training in Catalonië op paasmaandag

Op 28 maart werd door de KNMV op het Circuit de Barcelona Catalunya een eendaagse training georganiseerd. Sander Kroeze reed hier mee om zichzelf voor te bereiden op zijn NEC en Red Bull Rookies kampioenschappen.

Lees verder
Druk bezochte teampresentatie voor Sander Kroeze

Afgelopen vrijdag hield Ernst Dubbink Eveno Racing haar teampresentatie in het volle café ’n Tip in Daarle. Hier werd het team gepresenteerd waarin Sander het 2016 seizoen zal rijden.

Lees verder
Teampresentatie Ernst Dubbink Eveno Racing vrijdag 18 maart

Aanstaande vrijdag houdt Ernst Dubbink Eveno Racing haar officiële teampresentatie in Café ’n Tip in Daarle. Deze avond is georganiseerd door Supportersclub Ernst Dubbink. Vanaf half negen kun je alles te weten komen over de plannen van Sander en Ernst in het nieuwe seizoen.

Lees verder
Training 5 en 6 maart op Circuit Alcarrás in Spanje

Training 5 en 6 maart op Circuit Alcarrás in Spanje

Lees verder
Nieuwe website Sander Kroeze live

 Nieuwe website Sander Kroeze live

Lees verder